Als instelling voor de ontwikkeling van eigentijdse nieuwe Nederlandse musicals hechten wij veel waarde aan de mening van de ‘future’. Daarom worden jongeren in de leeftijd van 15-25 gescout voor de Club Future.

Als jongere in Club Future ben je een sparringpartner voor MusicalMakers en geef je gevraagd en ongevraagd advies over nieuwe musicals. Je denkt mee over nieuwe verhalen of muziek, over de manier waarop musicals gemaakt worden en de programmering en marketing rondom nieuwe voorstellingen. Als onderdeel van Club Future ben je dus een echte ambassadeur van de musicals van de toekomst.

Op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar binnen de Club Future en zijn we op zoek naar jongeren die geïnteresseerd zijn om hieraan deel te nemen.

Wij zoeken naar:

  • Jongeren in de leeftijd van 15-25 met liefde voor theater
  • Jongeren die gevraagd en ongevraagd advies willen geven over alles met betrekking tot de totstandkoming van nieuwe voorstellingen
  • Jongeren die eens in de zes weken tijd hebben om samen te komen

Hoe kun je reageren?

Enthousiast? Mail een korte motivatie en je CV naar info@musicalmakers.com . Na aanmelding zal er eerst nog een selectie plaatsvinden, je bent dus nog niet automatisch geselecteerd.

Diversiteit en inclusie zien wij als een grote meerwaarde. We geloven in een brede vertegenwoordiging op het gebied van onder meer gender, opleidingsniveau, culturele achtergrond, religie en seksuele identiteit. We zoeken naar jongeren die onze Club Future in dat opzicht versterken.

Altijd weten wat er speelt

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.