Bereikbaarheid

MusicalMakers is gelegen aan de Laan van Spartaan 4 (gevestigd in DeLaMar West) in de zogenaamde ‘Kolenkitbuurt’ in de wijk Bos en Lommer in stadsdeel West in Amsterdam, 1061 MA Amsterdam.

Parkeren in de omgeving van MusicalMakers
Er kan in de directe omgeving van MusicalMakers geparkeerd worden. Schaf je parkeerkaart aan in de parkeerautomaat of vooraf via de website van Gemeente Amsterdam (hier vind je ook de actuele parkeertarieven).

Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand. De dichtstbijzijnde parkeergarage is ParkBee Wim van Estlaan op Jan van Galenstraat 956 op slechts 3 minuten loopafstand van MusicalMakers. ParkBee Admiraal Helfrichstraat op Admiraal Helfrichstraat 6A bevindt zich op 10 minuten loopafstand. Verzeker je parkeerplek door te reserveren via Parkbee.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde tramhaltes bij MusicalMakers zijn de haltes Jan van Galenstraat (tram 13 richting Geuzenveld en Centraal Station) en Jan Tooropstraat (tram 13 en bus N82 richting Centraal Station). Vanaf Centraal Station vertrekt elke 6 minuten een tram richting Jan van Galenstraat en Jan Tooropstraat, die er gemiddeld 23 minuten over doet.

De dichtstbijzijnde treinstations zijn Sloterdijk en Amsterdam Lelylaan. Vanaf station Sloterdijk is MusicalMakers met metro 50 (Gein) en 51 (Centraal Station) met uitstaphalte Jan van Galenstraat binnen 15 minuten te bereiken. Vanaf station Amsterdam Lelylaan is MusicalMakers met metro 50 (Isolatorweg) en 51 (Isolatorweg) met uitstaphalte Galenstraat binnen 11 minuten te bereiken.

Altijd weten
wat er speelt

Ontvang unieke video’s en artikelen, krijg voorrang op inschrijvingen van (gratis) events en wees op de hoogte van het laatste nieuws. .