Lounges

Meerdere keren per jaar organiseert MusicalMakers een lounge: een ontmoetingsplek voor makers en betrokkenen waar kennis en ideeën gedeeld worden. Elke editie lichten we hier een aantal makers uit: zij vertellen over hun project bij MusicalMakers en geven eventueel een voorproefje van hun materiaal. Voor hen zijn de lounges dé kans om op een veilige en constructieve manier feedback te verkrijgen. Hiernaast is er ruimte voor muziek, zorgt een interview of lezing voor een stukje verdieping en wordt er een actueel onderwerp behandeld. Kortom: voor alle aanwezigen een fijne plek om gedachten uit te wisselen en hopelijk een flinke dosis inspiratie op te doen.

Vanwege het coronavirus zullen de lounges in het eerste half jaar van 2021 ook beschikbaar zijn via livestreaming. Houd deze pagina in de gaten voor details over de eerste editie en het bijwonen hiervan via livestream.

Lounge

De eerste kennismaking

Foto: Melissa Schoemacher

In deze allereerste lounge presenteren we makers en componisten die dit jaar bij ons aan de slag gaan. Ook wordt initiatiefnemer Andreas Fleischmann geïnterviewd over het ontstaan van MusicalMakers. Natuurlijk is er ook muziek en dit alles onder leiding van onze host Naomi van der Linden!

Waar & wanneer

maandag 15 maart 2021

DeLaMar West, Amsterdam

Maak het zelf mee

Meld je aan voor de MusicalMakers nieuwsbrief om als eerste toegang te krijgen tot onze activiteiten, tips & tricks van makers te ontvangen en jezelf te trakteren op een flinke dosis inspiratie.