Werken bij MusicalMakers

Sta jij te springen om aan een vernieuwend musicallandschap te werken vol originele verhalen gebracht door talentvolle makers? Solliciteer dan op een van de onderstaande vacatures. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe ideeën. Mocht je dus een ander talent hebben waarmee je MusicalMakers denkt te kunnen verbeteren, neem dan zeker contact met ons op via hr@musicalmakers.com. We leren je graag beter kennen!

Aanmelden als Maker

Ben je niet op zoek naar een functie binnen het team van MusicalMakers, maar wil je als maker werken aan jouw eigen idee voor een nieuwe musical? Bekijk dan wat we van jou als maker verwachten en wat we je kunnen bieden. We staan open voor makers met verschillende ervaringen en achtergronden, schroom dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Voorzitter Raad van Toezicht

Stichting MusicalMakers zoekt per 1 januari 2023 een Voorzitter Raad van Toezicht. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Altijd weten
wat er speelt

Ontvang unieke video’s en artikelen, krijg voorrang op inschrijvingen van (gratis) events en wees op de hoogte van het laatste nieuws. .