Binnen MusicalMakers zijn verschillende makers in verschillende stadia van ontwikkeling continu bezig met het maken van nieuw materiaal. Van het ophalen van verhalen tot het pitchen van een idee, van het uitwerken van een aantal scènes tot een volledig nieuwe musical. Op deze pagina updaten we continu welke makers bezig zijn met musicals in ontwikkeling.

Research traject

Saman Amini

Saman Amini is acteur en geëngageerd theatermaker. Hij speelde eerder in succesvolle theatervoorstellingen bij het Nationale Toneel en in diverse televisieseries. Dit theaterseizoen speelt Saman voor uitverkochte zalen in heel het land met zijn eigen voorstelling Saman Amini’s Integratieplan, onderdeel van Black Sheep Can Fly. De stichting die hij in 2016 samen met Nima Mohaghegh oprichtte en in 2017 is versterkt met de komst van Christine de Jager.

Bij MusicalMakers gaat hij samen met Nima Mohaghegh de voorstelling Samenloop van Omstandigheden doorontwikkelen naar een musical.

Research traject

Eva Line de Boer

Een maker met een geheel eigen visie op theater en onder andere bekend van haar werk bij de jeugdafdeling van Het Nationale Theater Jong en onderzoeken bij Het Zuidelijk Toneel. Binnen MusicalMakers waagt zij zich voor het eerst aan het genre musical, met als onderwerp de liefde.⁠ Haar werk kenmerkt zich door een sterke stilering van gedrag. Ze regisseert totaaltheater en is in haar werk op een organische manier in aanraking gekomen met musical.

Verwachte presentatie: februari

Altijd weten
wat er speelt

Ontvang unieke video’s en artikelen, krijg voorrang op inschrijvingen van (gratis) events en wees op de hoogte van het laatste nieuws. .