Meld je aan!

Wil jij een van onze makers worden? Stuur dan een mail naar hr@musicalmakers.com met als onderwerp ‘Maker worden’, waarin je antwoord geeft op de volgende vragen:

• Wie ben je?
• Wat wil je maken?
• Waarom wil je dit maken?
• Waarom wil je jouw verhaal in de vorm van een musical vertellen?
• Wat kan MusicalMakers voor jou betekenen?

We zijn benieuwd!

Veelgestelde vragen

De makers voor 2021 en 2022 zijn inmiddels geselecteerd. Dit betekent niet dat je je niet meer kunt aanmelden; we gaan altijd graag in gesprek met potentiële makers en staan ervoor open om te kijken hoe extra makers in het bestaande makerstraject zouden passen.

Dit sluit helemaal aan op de behoefte van de maker. Elke maker krijgt begeleiding en feedback vanuit onze artistieke raad, daarnaast werken we samen met ervaren partners die opereren op het grensvlak tussen cultuur, media en samenleving en mensen uit de musicalindustrie, producenten, theaters, collega-instellingen en opleidingen.

Jazeker, een relevante opleiding en musicalervaring zijn geen must. Wel is het belangrijk dat je kunt laten zien dat je beschikt over een onderscheidend creatief talent.

Naar aanleiding van je aanmelding zullen we via het door jouw opgegeven e-mailadres contact met je opnemen. Als we mogelijkheden zien, plannen we een afspraak maken om elkaar beter te leren kennen.

Mocht je mee willen spelen, zingen of dansen in onze presentaties of voorstellingen, houd dan onze vacaturepagina en social mediakanalen in de gaten voor aankomende audities.

We komen graag in contact met talenten vanuit alle hoeken. Mocht je op een andere wijze dan een maker of artiest een bijdrage kunnen leveren aan MusicalMakers, stuur dan een mail naar hr@musicalmakers.com met jouw idee.

Altijd weten
wat er speelt

Ontvang unieke video’s en artikelen, krijg voorrang op inschrijvingen van (gratis) events en wees op de hoogte van het laatste nieuws. .