MusicalMakers is gevestigd in DeLaMar West. Een nieuw theater, broedplaats en ontmoetingsplek in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Naast de studiopresentaties, randprogrammering, workshops en voorstellingen van MusicalMakers (zoals RE:Cast, BIMS showcase – Een Bijlmer Tori en A kind of Odyssey) kan je in dit theater genieten van musical- en muziektheatervoorstellingen van andere producenten. Veel van deze voorstellingen zijn exclusief in DeLaMar West te zien of worden speciaal voor deze locatie ontwikkeld. Soms worden de deuren zelfs geopend om mee te kijken tijdens repetitie- en maakprocessen. Samen zijn MusicalMakers en DeLaMar West de plek in Nederland waar je moet zijn als het gaat om het zien, maken, ontwikkelen en vernieuwen van musical.

De naam zegt het al: DeLaMar West is familie van DeLaMar Theater in het centrum van Amsterdam. Met onder andere twee prachtige theaterzalen. De intieme en gezellige locatie in West heeft een vlakkevloerzaal, theatercafé én repetitiestudio’s.

Kom gerust een langs om een kijkje te nemen, onze deur staat open!

Eten & drinken

DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

Adres

Laan van Spartaan 4, 1061 MA Amsterdam (voormalige locatie van circus Elleboog). Gevestigd in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West.

Bereikbaarheid

Lees hier meer over bereikbaarheid en vervoer.

Meer lezen over MusicalMakers? Klik hier en kom erachter waar we voor staan en wat bezoekers van ons en onze voorstellingen vinden. Ontdek bovendien de meest recente blog artikelen, zoals het belang van representatie in musicals.

Altijd weten wat er speelt

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.